Wij bieden een stukje NMF in je leven.

Een vereniging/stichting deelt zaken met elkaar. Deel deze nieuwsbrief daarom met alle leden binnen de club/stichting !

De NMF deelt graag uit en biedt vandaag een stukje NMF aan. Niet zomaar een stukje NMF maar een aantal speciale stukjes. Benieuwd of we een leuke match kunnen maken? Lees dan snel door.

Delen = Participeren = Iedereen er iets van geven

Iets delen is mooi. Je modelspoorpassie op andere overbrengen geeft je leuke contacten en reacties. Mensen zijn verwonderd als ze uitleg krijgen over de opbouw van een baan of de manier hoe die dennenbomen nu ook al weer zijn gemaakt. Als NMF bieden we graag een platform om jouw modelspoorpassie te delen met anderen en je kennis en inzicht te verrijken. Dit kan op heel veel manieren, voor de schermen of er juist achter. Een dagje, een paar keer per jaar of een project met een tijdsspanne van enkele maanden. Er samen iets moois & gezelligs van maken staat voorop.

De NMF zoekt voor de volgende activiteiten de juiste match:

Begeleiden van de kinderbaan en uitschrijven van diploma`s

Met de NMF kinderbaan betrekken wij het jonge publiek bij onze hobby. Op de baan dienen de wagons in de juiste volgorde te worden gerangeerd. Als begeleider help je de kinderen, geef je aanwijzingen en beantwoord je hun vragen. Een mooi diploma voor de kinderen is het resultaat na al hun inspanningen, deze schrijf je voor hen uit.

Profiel: Sociaal en communicatief, je vindt het leuk om een praatje aan te knopen, kan werken met kinderen en je voelt je fysiek goed om 2 dagdelen veelvuldig te staan.

Wanneer: Tijdens Rail 2016 op vrijdag 19 of zaterdag 20 of zondag 21 februari 2016. Aanwezigheid van 9.00 – 17.00 uur. Meerdere dagen is optioneel.

Wat wij je bieden: Een leuke ervaring, reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of 2e klas OV (richtlijn is maximaal 100 kilometer enkele reis), toegangspas 1 dag tot Rail 2016. Naast je inzet heb je gedurende de dag 2 uur de tijd om zelf de beurs te bekijken.

Aanmelden: Stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. met vermelding van je naam, telefoonnummer, woonplaats, welke dag of dagen je kunt en geef in het kort aan waarom jij dit wilt gaan doen.

Demo-team lid

Als lid van het demoteam geef je samen met andere demo’ers het publiek inzicht in specifieke modelbouw/modelspoor vaardigheden en deel je jouw kennis met het publiek. De door het demoteam getoonde vaardigheden omvatten alle binnen de modelspoorhobby voorkomende werkzaamheden. Hierbij valt te denken aan het maken van scenery, het maken van gebouwen, zelfbouw van rijdend materieel, weatheren, digitaal ombouw enz. enz.

Profiel: Expertise en de benodigde vaardigheden van hetgeen je wilt demonstreren, sociaal en communicatief vaardig. Je vindt het leuk als het publiek met hun neus bovenop je presentatie staat en beantwoordt graag hun vragen.

Wanneer: Tijdens Rail 2016 op vrijdag 19 of zaterdag 20 of zondag 21 februari 2016. Aanwezigheid van 9.00 – 17.00 uur. Meerdere dagen is optioneel.

Wat wij je bieden: Een leuke ervaring, reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of 2e klas OV (richtlijn is maximaal 100 kilometer enkele reis), toegangspas 1 dag tot Rail 2016. Naast je inzet heb je gedurende de dag 2 uur de tijd om zelf de beurs te bekijken.

Aanmelden: Stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. met vermelding van je naam, telefoonnummer, woonplaats, welke dag of dagen je kunt en geef in het kort aan waarom jij dit wilt gaan doen.

Website voor de modelspooragenda bedenken en maken

Als NMF hebben wij een goed lopende modelspoor agenda op onze website. Hier willen we meer uit halen. Het doel is een geheel nieuwe website te ontwikkelen waarop alle modelspooractiviteiten in Nederland een mooie promotieplaats kunnen krijgen. Het gaat hierbij om een nieuwe website, naast onze huidige website www.nmf.nl. De keuze voor welk soort programma/software ligt nog open, evenals de blauwdruk voor de exacte invulling van de site. Naast het daadwerkelijk maken van de site zoeken we dus ook iemand waarmee we kunnen sparren en die zelf goede ideeën heeft.

Profiel: Expertise en de benodigde vaardigheden in het bouwen van websites en functioneel inrichten ervan. Kan wensen op papier vertalen naar een website en weet zelf goed mee te denken in het opzetten van de blauwdruk van de site.

Wanneer: Geschatte tijdsspanne van 2-3 maanden. Oplevering website Q2 2016. Je bepaalt zelf wanneer je tijd steekt in het maken van de site, binnen de gestelde tijdsspanne.

Wat wij je bieden: Projectmatig samenwerkingsverband met kop en staart. Een eervolle vermelding op de site als grondlegger hiervan. Reiskosten voor overleg en directe onkosten voor de aanschaf van bepaalde software worden in overleg vergoed.

Aanmelden: Stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. met vermelding van je naam, telefoonnummer, woonplaats en geef in het kort aan waarom jij dit wilt gaan doen. Ook ontvangen we graag enkele referenties van websites die je eerder hebt gemaakt.

Schrijven van een artikel over de beurspresentaties van onze leden

Waar we goed in zijn dragen we graag uit. Mooie beurspresentaties verdienen het om gedeeld te worden. Niet alleen op de beurs met het publiek maar ook via de website van de NMF. Als schrijver/schrijfster vind je het leuk om het waarom te achterhalen en heb je een neus voor interessante dingen. Wij verwachten een artikel waarin je de lezer meeneemt langs enkele clubbanen en daarvan een uitdagende beschrijving geeft, deels gebaseerd op achtergrond informatie over de baan die je middels mini-interviews van de clubleden krijgt. Een artikel van rond de 1500 woorden voorzien van een foto rapportage is de doelstelling.

Profiel: Aansprekende artikelen schrijven in foutloos Nederlands is voor jou geen probleem, je kunt mensen echt meenemen in je verhaal. Communicatief vaardig met een sterke interesse om achtergrond te verkrijgen middels mini-interviews.

Wanneer: Tijdens De Nederlandse Modelspoordagen in Rijswijk (9 of 10 januari 2016) of Rail 2016 op 19, 20 of 21 februari 2016. Per beurs zoeken we één schrijver/schrijfster die 1 dag naar keuze aanwezig is.

Wat wij je bieden: Een leuke ervaring en blijvende herinnering doormiddel van plaatsing van het artikel op de site, reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of 2e klas OV (richtlijn is maximaal 100 kilometer enkele reis), toegangspas 1 dag. Naast je inzet heb je gedurende de dag de tijd om de beurs voor je zelf te bekijken.

Aanmelden: Stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. met vermelding van je naam, telefoonnummer, woonplaats, welk evenement je wilt bezoeken en geef in het kort aan waarom jij dit wilt gaan doen.

Algemene uitgangspunten

Voor alle activiteiten geldt dat de NMF een keuze maakt voor de daadwerkelijke uitvoering op basis van expertise en motivatie. Je aanmelding ontvangen we graag binnen vier weken. De NMF neemt contact met je op om zaken met elkaar af te stemmen. Bij een definitieve samenwerking verwachten we van jou 100% inzet en de zekerheid dat je aanwezig bent op de afgesproken dag(en). De NMF behoudt zich het recht voor activiteiten te wijzigen of in te trekken. Activiteiten worden uitgevoerd uit naam van de NMF. Producten (bijvoorbeeld de website, artikelen en foto`s) die voortvloeien uit de activiteiten vervallen toe aan de NMF.

 

 

Komende evenementen

za feb 24 @10:00 - 18:00
Zeelandhallen in Goes
za mrt 03 @10:00 - 15:00
K.O. ReitdiepCollege, Eikenlaan 286, 9741 EW Groningen
Evenementen
Februari 2018
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3